Naprapat Lise Karine Hofstad

Lise Karine er født og oppvokst i Trondheim og har drevet Optimal Bevegelse siden våren 2012. Hun har vært svært aktiv innom idrett gjennom oppveksten og brenner for å holde folket i fysisk aktivitet. Lise Karine jobber med hele spekteret av pasienter på klinikken, holder foredrag for bedrifter om ergonomi og er med idrettslag å kjører forebyggende trening. Hun er personlig naprapat for styrkeløfter Stian Walgermo. Lise Karine jobber ved begge vår avdelinger, men har i hovedsak base i Stavanger.

Lise Karine brenner litt ekstra for behandling av kvinner etter svangerskap og fødsler og de pasientene som har hatt lengre perioder med smerter og plager- de som føler de aldri blir helt bra. Hun er flink til å få pasientene til å forstå hvordan smerter, psyke og kropp henger sammen- og ved å påvirke det ene i rett trening så påvirker man også ofte det andre. Hos Lise Karine vil du føle deg trygg, og oppleve at du får hjelp til selvhjelp slik at du kan leve optimalt etter dine forutsetninger. Hun ser på behandlingen som et samarbeidsprosjekt mellom terapeut og pasient,og målet er at du raskest mulig skal kunne leve den hverdagen du ønsker uten plager og smerter eller behov for behandling.

Utdannelse
Idrettsfag med spesialisering i langrenn, Heimdal VGS
Scandinavian College of Manual Medicine, Stockholm
Diplomert massasjeterapeut, Stockholm
Eksamensarbeid Scandinavian College of Manual Medicine ”Aktiv Straight Leg Raise test hos ungdomar med ospecifik knäsmärta. En tvärsnittsstudie».

Videreutdanning
Dry Needling – Smertebehandling med nåler
Sertifisert MammaMage trener
Mamma Gravid
Mamma Ute
Mamma Mage fordypning bekken-kne-fot
Biomechanics and Running Retraining Course- Level 1 & 2

Erfaring
Vært aktiv innen fotball og langrenn (juniornivå)
Trener 2 Kurs Langrenn (Tilsvarer dagens trener 1 kurs)
Personlig naprapat for styrkeløfter Stian Walgermo siden jan 2015
Foredrag og skadeforebyggende trening for idrettsklubber
Ergonomigjennomgang på arbeidsplasser