Hvorfor velge en naprapat?

 

Ledd og muskler er naprapatens spesialområde.

Vi naprapater har muskel- og skjelettplager som vårt spesialområde. God kompetanse innen ortopedisk medisin og bevegelsesapparatets ulike funksjoner gir et mangfold av muligheter ved behandling.

Vi leter etter sammenhenger og årsaken bak din smerte

Vi legger opp behandlingen hos oss på en systematisk måte, hvor du som kunde alltid er i fokus. Ved første møte med oss er sykdomshistorien og dine plager i fokus. Vi leter etter sammenhenger og årsaken bak din smerte- ikke bare der du har vondt akkurat nå. Vi vurderer, undersøker og setter opp en behandlingsplan sammen med deg. Deretter bruker vi våre ulike behandlingsteknikker, for å hjelpe deg på best mulige måte.

 

Naprapaten finner årsaken bak dine smerter og kan forklare deg hvorfor du har vondt.

Kombinasjon av behandlingsteknikker

Naprapatens behandlingsteknikker er ikke unike for naprapaten, men utøves av andre terapeuter som kiropraktorer, fysioterapeuter, massasjeterapeuter, osteopater, leger og ortopeder. Det er naprapatens tankemønster om å finne årsaken bak smerten, og kombinasjonen av ledd- og muskelbehandling som gjør at naprapatibehandlingen er unik og skiller seg fra de andre terapeutene.

 

Hva er målet med behandlingen?

Målet med behandlingen er å minske smerte, oppnå bedre funksjon og bevegelighet i hele kroppen, og således forhindre tilbakefall eller nye skader. Vårt mål er at DU skal ha en funksjonell, sterk og bevegelig  kropp som fungerer i hverdagen.

Minsk din smerte, og gjenskap din funksjon!

Se også: