Optimal Bevegelse Naprapati

Avdeling Trondheim, Ranheim

Kontakt oss – TrondheimKontakt napraptene i Optimal Bevegelse for en naprapattime

Timebestilling kan gjøres via telefon og SMS, e-post, online timebestilling eller kontaktskjemaet under.

Telefon: 412 28 704

E-post: naprapat@optimalbevegelse.no

Direkte timebestilling på nett – trykk her!

På vår avdeling i Trondheim har våre naprapater daglige akutt-tider og lange åpningstider. Det er mulig å få time hos oss både før og etter arbeidstid. Behov for time til naprapat så raskt som mulig? Ring oss på telefon 412 28 704.

Spørsmål eller timebestilling

Ved spørsmål eller timebestilling er det bare å ta kontakt via e-post, spørreskjema eller telefon. Svarer vi ikke, ringer vi opp med en gang vi får anledning. Utenom arbeidstid går det fint å sende en e-post eller en SMS om forespørsel om time.

Timebestilling kan også gjøres direkte via vår nettbooking. Alle timer er ikke åpnet der, så finner du ikke tiden du ønsker send en mail eller ring oss.

Avbestilling

Avbestilling av time må gjøres yrkesdagen før innen klokken 16.00 via telefon eller e-post.  

Dette gjelder også sykdom. Bestilte timer som ikke benyttes faktureres som normalt.

Her finner du oss

Optimal Bevegelse ligger i Olderdalen, i samme bygning som Ranheim Legesenter, Charlottenlund fotklinikk og Jakobsli Hårstudio avdeling Ranheim. Adressen er Sverre Svendsens veg 38, 7056 Ranheim.

Det er gratis parkeringsmuligheter like utenfor klinikken på to plan. Med kollektivtrafikk tar du deg enklest til klinikken ved å ta buss nr 7. Nærmeste stopp er Olderdalen. Kommer du med buss fra Stjørdalen eller flybussen kan du gå av ved holdeplassen Ranheim Fabrikker.

Her finner du Optimal Bevegelse, avdeling Trondheim

Naprapat

Se også: